Mukavaa joulun aikaa!

Joulukorttien sijaan päätimme tänä vuonna lahjoittaa joulukasseja vähäosaisille perheille, jotta he voivat nauttia herkullisesta joulusta.

* Hyvää Joulua *

Vitaseege
Part of Unique Companies

Amona Maapähkinävoit saivat uudistetun pakkauksen

Tutut Amona Maapähkinävoit saivat uudistetun pakkauksen. Nyt löydät entistäkin helpommin 100 % maapähkinää sisältävän tuotteen! Kurre esittelee kuvan kyltissä maapähkinävoin ravitsemuksellisia ominaisuuksia, eikä suotta. Kyseessä on runsaskuituinen proteiinin lähde. Pakkauksista löydät tuotekohtaisen reseptin sekä käyttövinkkejä.

Tiesitkö, että maapähkinävoi on superfoodia? Se on vegaani ja lisäaineeton valmiste, josta saat kuituja, proteiinia, magnesiumia, niasiinia, sinkkiä, E-vitamiinia sekä fosforia ja foolihappoa. Erinomainen vaihtoehto voille ja kasvirasvalevitteelle aamiaisleivillä. Käytä myös aamiaispuurossa, raakapuurossa, ruuanlaitossa ja leivonnassa!

Seuraa Amona Maapähkinävoita Facebookissa ja Instagramissa!

Himalaya Herbals mukana I love me -messuilla 2018

Himalaya Herbals oli mukana I love me -messuilla 2018! Jaossa oli tuotenäytteitä sekä mielenkiintoista tietoa 100% kasvipohjaisiin vaikuttaviin ainesosiin perustuvasta kosmetiikkalinjasta ja sen historiasta.

Katso messutunnelmia alta!

Himalaya Herbals - I love me 2018

I love me -messujen tunnelmia 😍 Kiitos kaikille osastolla käyneille ja loistavalle tiimille 💚

#himalayaherbals #ayurveda #since1930 #iloveme2018 #jerrykoivisto

Julkaissut Himalaya Herbals Suomi Perjantaina 9. marraskuuta 2018