Maistuvia kasvipohjaisia uutuuksia snacks-hyllyyn Cornersilta

Kauppojen snacks-hyllyihin on ilmestynyt uusia kasvipohjaisia herkkuja: Cornersin PopCorn-sarjan merisuolalastut on valmistettu ravitsevasta maissista. Pop Veggie -kasvissipseja on puolestaan kolmea erilaista: punajuurta ja hernettä sisältävä kikhernesipsi, hernettä ja papua sisältävä maissisipsi sekä kermaviilin ja sipulin makuinen, hernettä ja papua sisältävä maissisipsi.

 

Rapeat sipsit eivät sisällä väriaineita, gluteenia eivätkä pähkinää, ja ne ovat täysin vegaanisia (paitsi Pop Veggie Crisps Sour Cream & Onion -kasvissipsi). Sipsit on valmistettu GMO-vapaasta maissista. Napostelun lisäksi sipsejä voidaan käyttää ruuanlaitossa nachojen tapaan tai vaikka kanafileen leivittämiseen. Kolmiomuotonsa ansiosta ne sopivat erityisen hyvin myös dippailuun! Tutustu Corners-tuotteisiin tästä linkistä.

Corners-sipsien patentoitu valmistustapa perustuu kuumuuden, paineen ja kosteuden yhdistelmään, eikä uppopaistamista siis tarvita. Valmistustavan ansiosta kaikki tuotteet sisältävät moninkertaisesti vähemmän rasvaa kuin perunalastut eikä niistä jää lainkaan rasvaista jälkimakua. Sipsit valmistetaan Belgiassa.

Katso vinkit Corners-kokkailuun.