SoFine uutuudet tuovat merellisiä makuja kasvissyöjien lautasille

SoFine kevään uutuudet tuovat meren makuja vegaanin lautaselle.  SoFine SoSea Sticks ja SoFine SoFish Burgers ovat 100-prosenttisesti vegaanisia, helposti valmistettavia tuotteita, jotka myydään pakasteina S-ryhmän myymälöissä.

SoFine SoSea Sticks on merisalaattia sisältävä, kalapuikkoa muistuttava vegaaninen, paneroitu ja esikypsennetty valmiste. Se sopii käytettäväksi kalapuikkojen tapaan pannulla rapeaksi paistettuna ja peruna- tai bataattisoseen kanssa tarjottuna. SoFine SoSea -puikot maistuvat myös riisin kanssa sekä tortilloissa ja täytetyissä subeissa. 300 gramman pakkaus sisältää 10 puikkoa. Merisalaatti on täysin uusi ravintorikas aines valmisruokatuotteissa. Merisalaatti sisältää vitamiineja ja hivenaineita.

SoFine SoFish Burgers on makumaailmaltaan ja rakenteeltaan miedon kalaisa. 320 gramman pakkaus sisältää neljä 80 gramman painoista, paneroitua ja esikypsennettyä pihviä. Pihvit ovat maukkaimmillaan pannulla kasviöljyssä rapeaksi paistettuina ja hampurilaisen välissä tarjottuina. SoFine SoFish -pihvit maistuvat herkullisilta riisin ja kastikkeen, kuten majoneesin, tilli-kermaviili-, tartar- ja remouladekastikkeen kanssa tarjottuina. Rapea pihvi voidaan pilkkoa tuomaan ruokaisuutta esimerkiksi caesarsalaattiin.

Tuotteet löytyvät hyvin varusteltujen Prismojen ja S-Markettien pakastealtaista.

Tuotteet ovat esillä JcDecaux-medioissa diginäytöillä sekä S-Ryhmän ostoskärryissä (viikot 19-20).

Kokeile SoFine uutuuksia seuraavilla herkullisilla resepteillä:

Vegaanit burgerit misomajoneesilla (Kuva ylhäällä)

Kasvispuikot ja vermiselli- edamame-merileväsalaatti