Uusia, kiinnostavia kasvipohjaisia vaihtoehtoja jogurtille: vegaaniset Nush-tuotteet

Nush-tuoteperheen cashewpähkinä- ja mantelipohjaiset välipalat ovat hapattamalla valmistettuja artesaanituotteita, joita voidaan käyttää jogurtin tavoin. Näitä ravitsemuksellisesti laadukkaita, eettisiä ja ekologisia vaihtoehtoja jogurtille on viisi erilaista, ja ne sopivat ruuanlaittoon tai välipalaksi.

Maustamatonta Nush-välipalaa saa  cashewpähkinä- tai mantelipohjaisena, ja se sopii monipuoliseen ruuanvalmistukseen. Mantelipohjaiset maut karamelli-hibiskus ja mustikka sekä cashewpähkinäpohjainen vanilja sopivat puolestaan leivontaan tai välipalaksi. Kaikki tuotteet ovat maidottomia, gluteenittomia ja soijattomia. Karamelli-hibiskusta lukuun ottamatta ne myös valmistetaan ilman lisättyä sokeria.

Tuotteet ovat 100-prosenttisesti kasvipohjaisia, ravitsevia ja terveellisiä: mantelipohjaiset välipalat sisältävät peräti 35 sisilialaisella perhetilalla kasvatettua mantelia yhdessä purkissa, ja cashew-tuotteet taas 25 cashewpähkinää. Pakkaukset ovat helposti kierrätettäviä muovipurkin ympäriltä repäistävän kartonkikääreen vuoksi.

Tuotteet ovat saatavilla hyvin varustelluissa K-kaupoissa. Mikäli tuotteita ei ole saatavilla, voi pyytää kauppiasta tilaamaan tuotteet valikoimaan.