Yritys

Vitaseegen tarina alkoi vuonna 1973 kun Seegen veljekset perustivat yrityksen Oy Seege Ab. Alkuperäinen ajatus oli tuoda uusia, persoonallisia tuotteita Suomen markkinoille. Paljon on tapahtunut vuosien varrella ja monta merkittävää tuotemerkkiä on ollut mukana matkallamme.

Vuonna 2003 perustettiin myynti- ja markkinointiyhtiö Vitaseege Oy Ab, jonka tarkoituksena on ollut tarjota entistäkin monitahoisempia palveluita päämiehilleen ympäri maailman, sekä toimia yhä laajemman ja kiinnostavamman tuotevalikoiman parissa.

Tänä päivänä Vitaseege on kokenut myynti- ja markkinointiyhtiö, joka toimittaa tuotteita laajalti vähittäiskaupan ja tukkuliikkeiden tarpeisiin. Vitaseegen ammattimainen tiimi palvelee asiakkaita ja päämiehiä parhaalla mahdollisella tavalla, niin tuotehallinnassa, myynnissä kuin markkinoinnissakin, kattaen viileässä ja huoneenlämmössä säilyvät ruokatuoteryhmät sekä pakasteet ja kosmetiikan.

Vitaseegen tuoteportfolio kattaa useita tunnettuja ja kuluttajia kiinnostavia kansainvälisiä sekä kotimaisia tuotemerkkejä.