Yritys

Vitaseegen tarina alkoi vuonna 1973 kun Seegen veljekset perustivat yrityksen Oy Seege Ab. Alkuperäinen ajatus oli tuoda uusia, persoonallisia tuotteita Suomen markkinoille. Paljon on tapahtunut vuosien varrella ja monta merkittävää tuotemerkkiä on ollut mukana matkallamme!

Vuonna 2003 Seege perusti tytäryhtiökseen myynti- ja markkinointiyhtiön Vitaseege. Pian Vitaseege yhdistyi  vuonna 2015 Unique Companies Group –konserniin, tarjotakseen entistäkin monitahoisempia palveluita päämiehilleen ympäri maailmaa, toimiakseen yhä laajemman tuotevalikoiman parissa ja kyetäkseen tarjoamaan yhä kiinnostavamman tuotevalikoiman asiakkailleen ja kuluttajille.

Tänä päivänä Vitaseege on kokenut myynti- ja markkinoitiyhtiö, toimittaen tuotteita vähittäiskaupan ja tukkuliikkeiden tarpeisiin sekä erilaisille ulkona syömisen toimijoille. Työllistämme 15 sitoutunutta ja kokenutta henkilöä yltääksemme parhaisiin mahdollisiin tuloksiin tuotehallinnassa, jakelussa ja markkinoinnissa niin  pakasteissa, kylmäkuljetuksissa ja säilyvissä ruokatuoteryhmissä sekä kosmetiikassa. Tuotteistomme sisältää tunnettuja kansainvälisiä tuotemerkkejä, joilla on tarina ja jotka puhuttelevat suomalaista kuluttajaa, unohtamatta perinteisiä kotimaisia tuotteita.